Lopende projecten

Benieuwd aan welke projecten wij momenteel werken? Volg de actuele ontwikkelingen van onze lopende projecten, kijk regelmatig op onze site!

Onderstaand een overzicht van lopende en nieuwe projecten!


img_5790
img_8016
img_1695
img_8354
img_0507
Vervolg projecten!!!
Nieuw projecten, gestart in september 2016!
projekt20161Nieuw project, gestart in augustus 2016! projekt20162
IMG_024226x5juli2016 Op dit moment zijn wij in opdracht een enkellaags woonark aan het bouwen, afmeting 26 x 5 m. Dit project is inmiddels afgeleverd klik hier voor meer info
waterwoningenZes waterwoningen aan Boarn bij AkkrumLangs de Boarn bij Akkrum mag Hans Hof van Planbureau-Noord zes waterwoningen situeren.De waterwoningen worden ecologisch en energieneutraal. Ze krijgen zonnepanelen op het dak. Hof wil er een powercentrum laten inbouwen, een accuproduct van Tesla, dat zorgt voor een continue stroomvoorziening van 2000 Watt.Heerenvener Hof zoekt al negen jaar naar een geschikte plek in zijn eigen gemeente voor een promotiepark. In Akkrum mag hij daar de locatie van de voormalige gasfabriek voor gebruiken.De locatie, op de hoek van de Boarnsterdyk met de Kleasterwei, is eigendom van de gemeente. Hof moet er 1200 kuub grond afgraven, een lap grond ter grootte van een voetbalveld. De zes woningen worden als een U-vormig parkje aan de Boarn gesitueerd. Na het afgraven blijft er aan de Boarn een eilandje over.Hof heeft 29 inschrijvers op zijn lijstje staan. Vermoedelijk kan deze zomer de verkoop van start.De drijvende woningen worden gebouwd op de werf van Betonnenbak in Leeuwarder. Ze hebben standaard een vloeroppervlak van 80 vierkante meter en twee slaapkamers. De prijs, inclusief grond, varieert tussen de 169.000 en 189.000 euro.

Tekst plus foto  Leeuwarder Courant

Onderstaande foto`s zijn van andere projecten die nu gebouwd worden op onze werf, binnenkort meer foto`s!

 


 

Reacties zijn gesloten.